Якщо я буду користуватися своїм тостером більше одного разу, хліб буде горіти швидше. Чому так?
"Більшість тостерів працюють з нагрівальним елементом. Коли тостер використовується вперше, він потребує нагрівання від кімнатної температури. Коли безпосередньо після цього підсмажується більше хліба, нагрівальний елемент вже гарячий і хліб підсмажується швидше."
Це було корисно (148)
Dineke Huijser-Duinkerken 27-11-2023
De Longhi CTOV 2103
Це було корисно (3)
De Longhi CTOV 2103
Це було корисно (3)
Trevor 16-05-2024
Silvercrest IAN 305821
відповідь | Це було корисно (3)
Silvercrest IAN 305821
відповідь | Це було корисно (3)
De Longhi CTOV 2103
відповідь | Це було корисно (4)(Перекладено Google)